BESTUUR

Sophie Hooymans

Sophie Hooymans

Voorzitter

Elke keer als ik naar Bosnië vlieg, voel ik een soort van kinderlijke vreugde. Blij dat ik naar het land kan, waar ik iets kan betekenen. Dat kan ik in Nederland ook binnen de zorg, maar in Bosnië voel ik me vrijer in mijn handelen. Daar kan ik mijn creativiteit en energie storten in iets wat nog tamelijk onbekend is: een ander land, een andere cultuur en een andere werkwijze.

Stijn Wissink

Stijn Wissink

Vice-voorzitter

Sinds augustus 2018, onze eerste vergadering, ben ik al verkocht: de visie en de doelen van deze stichting vind ik waardevol, hoopgevend en realistisch. Ik denk dat wij op unieke wijze de Bosnische mensen helpen om op eigen benen te staan. Iedereen heeft recht op een kans, samen met onze vrijwilligers bieden we deze aan waar het hard nodig is.

Melissa van Dartel

Melissa van Dartel

Secretaris - Creatieve zaken

Mijn eerste reis met Just Sophie was in mei 2018. Gewapend met een camera ging ik samen met mijn partner mee onder de noemer ‘filmteam’. Het maken van de documentaire was een avontuur dat naar meer smaakte. Sindsdien ben ik onderdeel van het bestuur en probeer ik met behulp van kunstzinnige middelen onze verbinding met Bosnië te verrijken.