BESTUUR

Sophie Hooymans

Sophie Hooymans

Voorzitter

Elke keer als ik naar Bosnië vlieg, voel ik een soort van kinderlijke vreugde. Blij dat ik naar het land kan, waar ik iets kan betekenen. Dat kan ik in Nederland ook binnen de zorg, maar in Bosnië voel ik me vrijer in mijn handelen. Daar kan ik mijn creativiteit en energie storten in iets wat nog tamelijk onbekend is: een ander land, een andere cultuur en een andere werkwijze.

Stijn Wissink

Stijn Wissink

Vice-voorzitter

Sinds augustus 2018, onze eerste vergadering, ben ik al verkocht: de visie en de doelen van deze stichting vind ik waardevol, hoopgevend en realistisch. Ik denk dat wij op unieke wijze de Bosnische mensen helpen om op eigen benen te staan. Iedereen heeft recht op een kans, samen met onze vrijwilligers bieden we deze aan waar het hard nodig is.

Melissa van Dartel

Melissa van Dartel

Secretaris - Creatieve zaken

In mei 2018 ben ik voor het eerst mee gegaan met de stichting. Ik en mijn partner hebben tijdens deze reis een prachtige documentaire in elkaar gezet. Ik vond het alleen te leuk voor een eenmalig avontuur, dus ik ben meteen deel geworden van het bestuur. Vanuit mijn creatieve achtergrond probeer ik met behulp van kunst ons verder te verbinden met Bosnië!

Linda Smits

Linda Smits

Penningmeester - Advies Communicatie/PR

Ik kijk elke keer weer uit naar de volgende projectreis: om weer te vertrekken naar een prachtig land, te zien hoe onze projecten er nu voor staan en natuurlijk weer een volgende stap te zetten naar meer zelfredzaamheid in Bosnië. Samen met Just Sophie en al onze leden blijf ik dromen over nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen!