VIERDAAGSE NIJMEGEN

Vanaf 18 tot en met 21 juli vond het grootste evenement van Nijmegen weer plaats: de Vierdaagse! Dit jaar hebben vier lopers zich in een prachtig wit shirt gestoken met daarop het logo van Stichting Just Sophie en voor ons elke dag de wandelschoenen aangetrokken.

Het weer zat mee, de sfeer was goed en langs de route was het een groot feest. Elke dag stonden we ergens met wat lekkers langs de route  als bestuur om onze lopers aan te moedigen. Helaas hebben niet alle vier de Vierdaagse uit kunnen lopen (zie het artikel in Brabants Centrum), maar onze lopers hebben maar liefst €1100 opgehaald! We zijn supertrots op jullie en we komen jullie volgend jaar graag weer aanmoedigen.

Dat is natuurlijk een prachtig bedrag, maar dat is nog niet alles. Stichting Just Sophie is een samenwerking gestart met Wilde Ganzen. Zij gaan het project in Mostar bij Los Rosales ondersteunen. Dit betekent dat zij financiële steun bieden, wat resulteert in een opbrengst van deze sponsoractie van €1650. Dit is natuurlijk een prachtig bedrag waar we in oktober 2017, en de projectreizen daarna, grote stappen mee kunnen zetten in Mostar.

We willen graag iedereen bedanken die meegewerkt heeft aan dit mooie resultaat: De lopers Gerrit, Jeroen, Pål en Wilbert, SDM Nijmegen, Janssen & Swinkels Schilderwerken VOF , Felix van der Putten Verf BV en alle mensen die een sponsorbedrag hebben bijgedragen.