PROJECTREIS OKTOBER 2018

In oktober 2018 hebben we het koude weer in Nederland weer achter ons gelaten om weer in Bosnie aan de slag te gaan. Een relatief kleine groep, maar wel één met enorm veel kennis en kunde. Zo hebben we een nieuwe fotografe meegenomen, een kunstenares, koks en natuurlijk onze gebruikelijke groep met alleskunners.

Tijdens de week hebben we de kampen nabij Tuzla bezocht en zijn we de volgende ochtend richting Mostar vertrokken. Bij Los Rosales hebben we bergen werk kunnen verzetten: de jungle op het talud richting de rivier is weggehaald, we hebben meubels gebouwd en de vijver weer een stukje mooier gemaakt. Een van de hoogtepunten was de proeverij: waarbij onze koks samen met de Bosnische koks een proeverij hebben georganiseerd waarbij we gerechten konden proeven die mogelijk op de kaart komen van lunchroom Lonato.

Volgend jaar gaan we starten met de afrondende werkzaamheden in maart/april en mei, zodat we in de zomer écht open kunnen. Alle hulp is welkom, dus mocht je graag een steentje bijdragen kan je je aanmelden via info@just-sophie.com!