WORD PARTNER

Stichting Just Sophie werkt samen met diverse zakelijke partners. Hieronder zullen de afzonderlijke bedrijven zich voorstellen en de samenwerking kort beschrijven. Heeft u ook interesse in een samenwerkingsverband met Stichting Just Sophie? Neem contact met ons op, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de mogelijkheden.

Kroek & Partners Interimzorg

Al 15 jaar is Kroek&Partners Interimzorg specialist in het bemiddelen van professionals in de zorg. Met veel passie en enthousiasme wordt gewerkt binnen verschillende werkvelden zoals jeugdzorg, gehandicaptenzorg, psychiatrie, verslavingszorg en forensische zorg. Kroek&Partners onderscheidt zich vanuit haar oprechte intentie. Opgericht vanuit het werkveld voor het werkveld, met de bedoeling niet zomaar een uitzendbureau te zijn maar dienstbaar aan de zorg. Leveren van kwaliteit en maatwerk zijn even vanzelfsprekend als collegiale verantwoording.

Kroek&Partners en Stichting Just Sophie vinden elkaar is de gezamenlijke passie voor de zorg. De liefde voor het vak en het enthousiasme waarmee wordt gewerkt staat bij zowel Kroek&Partners als bij ons voorop. Bij hen voor de zorg in Nederland, bij ons voor de zorg in Bosnië.

Vanaf de start in maart 2017 is de samenwerking met Kroek&Partners volop in ontwikkeling. Inmiddels hebben we een gemeenschappelijke visie geformuleerd: Kennis en kunde van Nederland overbrengen naar Bosnië en vanuit Bosnië onze professionals laten ervaren hoe je, vrij van bureaucratie en regelgeving, vanuit gedrevenheid je vak vol passie kunt uitoefenen.

Nezzo Print en Creatie

Nezzo print en creatie is een full service grafisch bedrijf. Ze leveren print- en drukwerk en grafische-producties aan particulieren, instellingen, bedrijven en verenigingen.
Op het eerste gezicht is Nezzo een heel gewoon grafisch bedrijf. Het zijn onze medewerkers die het verschil maken. Dit zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, door een handicap of om een andere reden. Maar hun beperking vormt geen enkele belemmering om uitstekend werk te leveren.

Nezzo is onze vaste partner voor drukwerk in alle vormen en maten. Onze flyers komen hier bijvoorbeeld vandaan, maar ook de shirts waar de Vierdaagse 2017 in gelopen zal worden.

Autobedrijf van Oijen B.V.

Autobedrijf van Oijen in Beneden Leeuwen is een van onze samenwerkingspartners. Klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid staan bij Van Oijen hoog in het vaandel. Ze hebben plezier in hun werk en hechten veel waarde aan betrouwbaarheid. Van Oijen richt zich op de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, het onderhoud hiervan, import van betrouwbare adressen en zij zijn een erkend RDW Kentekenloket. Sinds kort verhuren zij ook auto’s en daar zijn wij erg blij mee! Van Oijen helpt Stichting Just Sophie namelijk door zorg te dragen voor goed vervoer voor onze projectreizen in Bosnië: een (elektrische) auto of een busje als dat nodig is.